Sammanfattning av bloggen

För dig som är ny och inte orkar läsa igenom alla inlägg kan det kanske vara intressant att se vad som har hänt. Jag försöker uppdatera denna sida så att den är så aktuell som möjligt.

Innan oktober: Jag har slagit ihop denna blogg med min tidigare privata blogg. Det handlar väldigt lite om entreprenörskap utan mer om resor och renovering mm.

Oktober: Ägnade en del tid åt att fixa allt som behövdes inför resan men det var förvånansvärt lite som faktiskt behövde fixas. Mitt största problem var att få lägenheten uthyrd till rätt pris och person.

November: Bodde i Kuta – Jobbade runt 7h / dag, motionerade mycket, lyssnade mycket på Anthony och grabbarna och var ganska förvirrad över min nya situation.

December: Flyttade till Sanur – Läste indonesiska på förmiddagarna, jobbade på eftermiddagar och kväll. Presenttips.com gjorde succé.

Jul/Nyår: Semester i Kambodja – Jobbade ingenting utan laddade batterierna. Reste runt en del i Kambodja.

Januari: Jobbade periodvis extremt mycket på Bali men hade ganska mycket ledigt också, tex när Helén var och hälsade på. Mot slutet av januari började jag tröttna efter flertalet maratondagar.

Februari: Jag hade sedan tidigare planerat att åka till Thailand och spendera februari månad där. Detta eftersom två av mina systrar skulle dit på semester under Februari. Början av februari spenderade jag med Mike i Patong och sen var jag själv ett tag på Phuket. Båda mina webbhotell blev hackade inom loppet av en vecka. Det ena kraschade tillsammans med alla mina sidor vilket var otroligt jobbigt. Mot mitten av februari åkte jag till Koh Samui för att träffa andra systern.

Under hela februari tränade jag thaiboxning 4 h om dagen, 6 dagar i veckan vilket jag mörkade på bloggen. Detta enbart för att kunna överraska min kompis Oskar jag hälsade på i Dubai i april, inför vår boxningsmatch.

Mars: Jag råkade hälla kaffe på min dator så att den blev totalförstörd. Köpte en ny dator för att kunna fortsätta arbeta. Bodde kvar i Phuket till mitten av mars och fortsatte träna thaiboxning. Ganska snart efter det blev jag klar med hemsidorna och bytte fokus till att börja söka jobb. Sista tiden var ganska segt och dagarna gick långsamt.

April: Första veckan åkte jag till Sydney och hade en underbar vecka, framförallt i botaniska trädgården. Sen var jag tillbaka till Bali och Kuta i några dagar. Fixade lite småsaker men väntade mest ut tiden för att åka. Jag åkte via Kuala Lumpur och sen Singapore med en natt på vardera städerna innan jag till slut kom till Dubai för att hälsa på min kompis. Där spenderade vi en hel del tid på lyxhotell med en kaffe i handen. På dagarna jobbade jag från ett köpcentrum (Mall of the Emirates). Vi hade en upphaussad boxningsmatch, vilket var anledningen till att jag tränat thaiboxning i Thailand, som jag vann. Syrran kom oväntat på besök.

Maj: Var hemma i Stockholm och vände kring valborg. Hann uppleva en underbar vårdag innan jag åkte vidare till Mazatlan i Mexico. Där spenderade jag 10 dagar med släkten för att fira min kusin och kompis bröllop. Den 13:e maj kom jag hem för gott.

Juni:  Fick jobb inom medicinsk teknik och avslutade detta drömprojekt då cirkeln så att säga var sluten.

Du kan även läsa om vad min plan är med detta “projekt”.

Leave a Reply