Om mig, Christoffer Björkwall

Jag heter Christoffer Björkwall, född 1979, och började skriva på den här bloggen i samband med att jag sa upp mig och flyttade till Bali för att genomföra en dröm jag hade haft länge: att starta eget företag och satsa på mina hemsidor på heltid. Jag sa upp mig i september 2007 och flyttade hit i november. Planen var att arbeta härifrån under en begränsad period och med mitt eget företag leva på det jag endast haft som hobby de senaste åren. I kolumnen till höger kan du se exempel på några av de sidor jag har (under mitt levebröd).

När jag hade uppnått mina mål flyttade jag hem och började  jobba på nytt – fast på ett nytt företag och i en annan bransch än tidigare. Målet var att hemsidorna skulle fortsätta att ge en betydande passiv inkomst utöver min normala lön, utan att jag behöver lägga ner nämnvärt med tid på det, vilket har visat sig fungera väldigt väl. Jag driver numera hemsidorna passivt utanför mitt “day-time-job”.

På senare tid har denna blogg handlat lite om hur jag hanterar mina cirka 35 webbsidor, hur jag marknadsför dem och nya idéer jag kommer med. Jag skriver också ofta om ett av mina huvudintressen, att resa, vilket jag kan kombinera med hemsidorna på ett väldigt trevligt sätt.

Jag har inga planer på att göra om “Bali-projektet” men jag kan starkt rekommendera det för dig som är i samma sits. För mig har det gett ett långvarigt och starkt intryck av att om man bara vill så kan man. Jag läser mycket, och diskutera gärna, personlig utveckling och Bali-projektet var både ett resultat av och en källa till detta. Målfokus är starkt urholkat ord, men för mig har det blivit något mycket levande – vilket också är något jag försöker delge i denna blogg.

Du kan kontakta mig på christoffer08@gmail.com eller på MSN under christofferb@yahoo.com.

Leave a Reply